top of page
















































Franse tomaatsandwich met beenham
Je hebt gegarandeerd een lekkere lunch met deze sandwich met Snijmaat, beenham, sla en ravigottesaus. Maak het nu zelf met dit recept!
Ingrediënten
-1 ei
-4 dikke sneden stevig brood
-2 Snijmaten, in plakjes
-4 plakjes beenham
-2-3 eetlepels ravigottesaus
-25 gram jonge bladslamelange
Bereiding
1. Kook het ei in 8 minuten hard. Pel het ei en snijd het in plakjes.
2. Beleg 2 sneden brood met de Snijmaat, de beenham, de ravigottesaus en de sla. Dek af met de laatste 2 sneden brood en snijd de sandwiches schuin door.
Tip: vervang de beenham ook eens door de rosbief of gerookte zalmfilet.
Maak kennis met Kwekerij van der Vleuten
Contact
Mail: gvdleuten@planet.nl
Telefoon: 0623359221

Meer over Kwekerij van der Vleuten te weten komen? Klik dan hier!
bottom of page
