top of page
image.png

Franse tomaatsandwich met beenham

Je hebt gegarandeerd een lekkere lunch met deze sandwich met Snijmaat, beenham, sla en ravigottesaus. Maak het nu zelf met dit recept!

Ingrediënten

-1 ei

-4 dikke sneden stevig brood

-2 Snijmaten, in plakjes

-4 plakjes beenham

-2-3 eetlepels ravigottesaus

-25 gram jonge bladslamelange

 

Bereiding

1. Kook het ei in 8 minuten hard. Pel het ei en snijd het in plakjes.

2. Beleg 2 sneden brood met de Snijmaat, de beenham, de ravigottesaus en de sla. Dek af met de laatste 2 sneden brood en snijd de sandwiches schuin door.

Tip: vervang de beenham ook eens door de rosbief of gerookte zalmfilet.

Maak kennis met Kwekerij van der Vleuten

Contact
Mail: gvdleuten@planet.nl
Telefoon: 0623359221

 

  • Facebook

Meer over Kwekerij van der Vleuten te weten komen? Klik dan hier!

Maak kennis met
Kwekerij van der Vleuten

Contact
Mail: gvdleuten@planet.nl
Telefoon: 0623359221

 

  • Facebook

Meer over Kwekerij van der Vleuten te weten komen?
Klik dan hier!

beige-marbled-stone-texture.jpg
bottom of page