top of page

Gegrilde kipfilet met frisse Snijmaatsalsa

Zin in een lichte maaltijd? Probeer dan dit recept voor gegrilde kipfilet met salsa van Snijmaten en maïs. Makkelijk en gezond!

 

Ingrediënten

-2 kleine kipfilets

-2 eetlepels olijfolie

-4 Snijmaten

-1 kleine rode ui, fijngesnipperd

-1 blikje maïs (200 g), uitgelekt

-Sap van 1 limoen

-2 takjes verse of 2 theelepels uitgedroogde koriander of munt

 

Bereiding

1. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Bestrijk de kipfilets met de olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Gril de kipfilets in 10 minuten aan beide kanten goudbruin en gaar.

2. Snijd intussen de Snijmaten in kleine blokjes. Meng de Snijmaat met de ui, de maïs, het limoensap en de (fijngesneden) koriander- of muntblaadjes. Breng de salsa op smaak met zou en peper. 

3. Serveer de gegrilde kipfilet met de salsa.

Tip: lekker met witte rijst of geroosterde maïsbroodjes en knoflooksaus.

Maak kennis met Kwekerij van der Vleuten

Contact
Mail: gvdleuten@planet.nl
Telefoon: 0623359221

 

  • Facebook

Meer over Kwekerij van der Vleuten te weten komen? Klik dan hier!

Maak kennis met
Kwekerij van der Vleuten

Contact
Mail: gvdleuten@planet.nl
Telefoon: 0623359221

 

  • Facebook

Meer over Kwekerij van der Vleuten te weten komen?
Klik dan hier!

beige-marbled-stone-texture.jpg
bottom of page